Natečaj za zgled dobre zelene prakse v turizmu

datum: 06.10.2009

kategorija: Intranet novice


STO - Slovenska turistična organizacija vabi na natečaj SLOVENIA GREEN: ZELENI ZGLEDI SLOVENSKEGA TURIZMA.TRISTO ZELENIH! SAJ STE ŽE ČISTO ... ZELENI V RAZMIŠLJANJU IN V RAVNANJU!

Ste res? Prijavite svoj zgled dobre zelene prakse v turizmu na natečaj
SLOVENIA GREEN: ZELENI ZGLEDI SLOVENSKEGA TURIZMA.

Morda boste prav vi med nagrajenci, ki se bodo 12. Slovenskega turističnega foruma, ki bo 3. in 4. decembra v Radencih udeležili brezplačno. Morda bo prav vaš primer izbran za predstavitev na Forumu! In morda boste prav vi velika riba slovenskega turizma, ki bo s seboj za nagrado odpeljala posebno kolo BigFish! Okolju prijazno kolo, ki je s svojo klip-klap zložljivostjo zgled uspešne inovativnosti v Sloveniji, boste lahko uporabljali sami ali pa se bodo z njim vozili vaši gostje.

Oglejte si podrobnosti natečaja čim prej na http://www.slovenia.info/si/Natečaj-ZELENI-ZGLEDI-SLOVENSKEGA-TURIZMA.htm?ps_natecaj_zeleni_zgledi=0&lng=1#

Splača se! Sodelujte. Pomembno je: na letošnjem forumu bomo skupaj ustvarjali zelene priložnosti za konkurenčnost in uspešnost turističnih podjetij.

V pričakovanju vaše prijave,

mag. Dimitrij Piciga
direktor Slovenske turistične organizacije


P.S.: ZELENO VPRAŠANJE: Najnovejše raziskave kažejo, da skoraj polovica turistov trdi, da jim je pri načrtovanju potovanja pomemben vpliv na okolje. S čim jih lahko vi prepričate?