Objava razpisa Sejalec in Sinergetik 2011

datum: 24.03.2011

kategorija: Intranet novice


 

Slovenska turistična organizacija je v okviru Banke turističnih priložnosti Slovenije objavila razpis za nagrado sejalec za ustvarjalne in inovativne dosežke v turizmu. Rok za oddajo predprijav je 10. maj 2011. Uvajajo pa  še sinergetike,  javna ali zasebna telesa, ki bodo pripravljena dodatno sofinancirati zamisli, prijavljene na razpis Snovalec.

------------------------------------------

Spoštovani! Obveščamo vas, da je Slovenska turistična organizacija v okviru Banke turističnih priložnosti Slovenije objavila razpis za nagrado sejalec. Na razpis Sejalec za ustvarjalne in inovativne dosežke v turizmu se lahko prijavite vsi, ki ste turistične novosti uvedli med 1. 1. 2009 in 31. 12. 2010.Rok za oddajo predprijav je 10. maj 2011.Celotno besedilo razpisa je objavljeno TUKAJ.

Z letošnjim letom pa uvajamo še novost. Iščemo t.i.sinergetike, javna ali zasebna telesa, ki so pripravljena dodatno sofinancirati zamisli, prijavljene na razpis Snovalec (ta bo objavljen aprila letos). In zakaj bi postali sinergetik? Zato, ker boste s tem, ko boste najboljšim zamislim ponudili sofinanciranje, v svoje okolje privabili dobre ideje in njihove uresničevalce. Prijavitelje boste spodbudili k prijavi še kakovostnejših projektov, prilagojenih prav za vaše okolje/regijo/destinacijo.Celotno besedilo razpisa najdete TUKAJ. Rok za prijavo je 11. april. Za dodatne informacije glede vsebine razpisa in postopka prijave pišite na e-naslov btps@slovenia.info. 

Vljudno vas vabimo k prijavi! 

Mag. Jernej Zajec
Generalni sekretar