Na lepše. Po Sloveniji!

datum: 14.11.2012

kategorija: Intranet novice


 

Povabilo STO k akciji Na lepše. Po Sloveniji!

Slovenska turistična organizacija želi tudi v letošnjem zimskem obdobju privabiti in nagovoriti čim več Slovencev k preživljanju prostih trenutkov doma. Poleti smo skupaj z vašo pomočjo izvedli uspešno spletno akcijo Na lepše. Po Sloveniji!

V treh mesecih je bilo objavljenih 228 posebnih paketov in obiskovalci so si jih na spletni strani ogledali več kot 20.000-krat. Akcijo in vaše ponudbe smo promovirali preko različnih kanalov, ki so bili na voljo. Pripravili smo tudi newsletter, ki je bil poslan na več kot 23.000 naslovov. Glede na uspeh pretekle akcije, smo se odločili, da izvedemo podobno za prihajajoče zimsko obdobje. Na posebni spletni strani www.slovenia.info/posloveniji je na voljo prostor za objave posebnih paketov, namenjenih potencialnim slovenskim gostom.

Vabimo vas, da se nam pri akciji pridružite s pripravo in ponudbo turističnih paketov in programov, s katerimi bomo skupaj nagovorili Slovence vseh generacij za počitnikovanje doma, povečali prepoznavnost vseh slovenskih krajev in zavedanje o raznolikosti turistične ponudbe naše deleže v skladu z našo usmeritvijoZelena.Aktivna.Zdrava.Slovenija.

Več informacij o sodelovanju v akciji in navodila za objavo ponudb in paketov so na voljo na sledeči povezavi.

Vabimo vas, da skupaj spodbudimo Slovence k odkrivanju naravnih in kulturnih lepot naše dežele in k oddihu doma tudi v zimskem času!