Vabilo SPIRIT-STO k digitalni spletni promociji

datum: 04.06.2015

kategorija: Intranet novice


 

Sektor za turizem javne agencije SPIRIT Slovenija vas vabi k sodelovanju pri spletni promociji poletnih počitnic v Sloveniji na angleško, nemško in rusko govorečih trgih ter trgu Italije. S pomočjo EU sredstev bomo 4. junija 2015 pričeli z izvedbo digitalne kampanje. Marketinško akcijo bomo izvajali na Uradnem slovenskem turističnem informacijskem portalu www.slovenia.info, katerega vsebine bodo posebej prilagojene za omenjene ciljne trge.

Namen spletne akcije je dodatna promocija konkretnih slovenskih turističnih paketov:

· AKTIVNIH POČITNIC,

·DRUŽINSKIH POČITNIC,

- WELLNESS PONUDBE,

·KULINARIČNE PONUDBE in

·PONUDBE MEST, KULTURE IN FESTIVALOV. 

Sodelovanje in objava paketov je za turistične ponudnike brezplačna. Vabimo vas, da nam posredujete podrobnejše podatke in slikovni material (2 fotografiji) za turistične pakete v slovenskem jeziku, preko spletnega vnosnega obrazca: http://sztp.slovenia.info. Za vnos podatkov je potrebna predhodna registracija, zato prosimo, da sledite navodilom na spletni povezavi, za uspešno spletno prijavo.

Potrudili se bomo, da bodo paketi okviru te spletne akcije ustrezno predstavljeni ter privlačno izpostavljeni obiskovalcem www.slovenia.info. Vaše pakete pričakujemo do vključno četrtka, 28. maja 2015. Vsi paketi oddani do tega roka, bodo na www.slovenia.info objavljeni dne 4.6.2015.

Vašo paketno ponudbo boste lahko dopolnili tudi po tem roku. V tem primeru vam zagotavljamo objavo paketov v roku 7 delovnih dni od dneva oddaje ponudbe, saj moramo zagotoviti tudi ustrezne prevode besedil, ki jih pokrije SPIRIT Slovenija.

V kolikor boste potrebovali pomoč ali dodatne informacije, smo vam z veseljem na voljo na e-naslovu: eposlovanje@spiritslovenia.si ali na tel. št.: 059 019 224. 

V pričakovanju vašega sodelovanja vas prijazno pozdravljamo, 

 

Javna agencija SPIRIT

Sektor za turizem