Ambasador turizma

datum: 26.09.2019

kategorija: Intranet novice 

Objavljamo informacijo Slovenske turistične organizacije:

Direktorat za turizem na Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo in Slovenska turistična organizacija vas letos ponovno vabita k sodelovanju pri izboru za podelitev naziva TURISTIČNI AMBASADOR SLOVENIJE 2019

Sodelujete z vašimi predlogi ter na ta način izpostavite osebo, ki pozitivno vpliva na ugled Slovenije in slovenskega turizma na mednarodnem trgu ter si po vašem mnenju zasluži ta ugledni naziv!

POGOJI ZA PREDLAGANJE KANDIDATOV ZA DODELITEV NAZIVA:

  • Predlagana oseba je ugledna osebnost in poznana v Sloveniji in/ali v tujini kot osebnost, ki ima posebne zasluge na področju večanja prepoznavnosti oz. ugleda Slovenije, še posebej kot turistične destinacije.
  • Predlagana oseba je državljan/državljanka tuje države. Oseba ne sme biti že prejemnik naziva TURISTIČNI AMBASADOR SLOVENIJE v preteklih letih.

 Vaš predlog za podelitev naziva AMBASADOR* SLOVENSKEGA TURIZMA 2019 z obrazložitvijo oddajte prek prijavnega obrazca, ki je objavljen tukaj.

Izpolnjen obrazec je obvezni del prijave, oddajte ga najkasneje do petka, 4. oktobra 2019, do konca dneva, in sicer na naslov livija.kovac@slovenia.info.
 
Priznanje TURISTIČNI AMBASADOR SLOVENIJE 2019 bo podeljeno novembra na Dnevih slovenskega turizma.