STO vabi k projektu Na lepše v letu 2011

datum: 17.03.2011

kategorija: Intranet novice


 

Slovenska turistična organizacija vabi, da sodelujete pri projektu Na lepše v letu 2011 katerega namen je vzpodbuditi Slovence k počitnikovanju doma.

Spoštovani!

S projektom Na lepše smo na Slovenski turistični organizaciji začeli v letu 2002. V devetih letih smo projekt v sodelovanju z vami, turističnimi ponudniki in skrbniki, nenehno razvijali in prilagajali potrebam turistov, ki so z brošurami in zloženkami radovedno odkrivali bolj ali manj poznane kotičke Slovenije. Projekt Na lepše je v letu 2011 postal ključni projekt STO, v okviru katerega se bodo izvajale promocijske aktivnosti slovenskega turizma na domačem trgu. S projektom nagovarjamo domačega gosta, zato bodo tudi vsi promocijski materiali, vključno z zloženko v letu 2011 izdani v slovenskem jeziku. Namen projekta Na lepše 2011 je vzpodbuditi Slovence k počitnikovanju doma z idejami, kako preživeti krajši (konec tedna, 2-3 dni) oziroma daljši oddih v Sloveniji. Poleg tega pa je namen projekta tudi povečanje prepoznavnosti turističnih produktov na domačem trgu. Vabimo vas, da sodelujte v okviru projekta Na lepše 2011 tudi s svojim oglasom na zloženki Na lepše in na spletni strani www.slovenia.info/nalepse, ki jo bomo v letošnjem letu temeljito prenovili in naredili uporabniku še bolj prijazno. Glede na trenutne trende na domačem trgu je projekt zasnovan s poudarkom na:

- promocijskih in tržno-komunikacijskih aktivnostih v slovenskih medijih,

- nadgradnji in posodobitvi predstavitve na spletu ter

- na pripravi zloženke, ki bo glavno informacijsko-prodajno orodje STO na domačem trgu.

Cena objave oglasa je naslednja: Manjši oglasni prostor - 100mmx35mm300 EUR + DDV: Večji oglasni prostor 100mmx60mm400 EUR + DDV:
Prijavite se preko SPLETNE PRIJAVNICE, ki je dosegljiva na tem naslovu: http://www.element.si/slovenia-info/default.html (kliknite za izpolnitev).


Vljudno vas prosimo, da čim prej (število mest na zloženki je omejeno) oziroma najkasneje do 24. marca 2011 izpolnite elektronsko prijavnico za sodelovanje v projektu. Po tem, ko boste izpolnili prijavnico, boste na mail prejeli potrdilo o prijavi, ki ga je potrebno natisniti ter podpisanega in ožigosanega poslati na Slovensko turistično organizacijo (s pripisom za projekt Na lepše), Dimičeva 13, 1000 Ljubljana. V primeru morebitnih nejasnosti ali dodatnih vprašanj, se lahko obrnete na skrbnika  vaše poti ali na Slovensko turistično organizacijo, po elektronski pošti: katja.turk@slovenia.info ali telefonu 01 58 98 566. Več informacij glede prijave je na voljo v rubriki Vprašanja in odgovori (kliknite)