Snovalec in Sejalec 2011

datum: 05.05.2011

kategorija: Intranet novice


 

Slovenska turistična organizacija je v okviru Banke turističnih priložnosti Slovenije objavila razpis za nagrado Snovalec 2011, s katerim spodbuja razvoj in promocijo še bolj inovativnega slovenskega turizma.

Snovalec je objavljen kot BTPS energijski polog s predvidenim denarnim skladom 40.000 EUR bruto, ki jih prispevata Slovenska turistična organizacija in Ministrstvo za gospodarstvo - Direktorat za turizem. Letošnja novost je možnost dodatnega sofinanciranja najboljših zamisli, ki jo nudijo sinergetiki, s čimer je skupna višina denarnega sklada za letošnje leto 109.000 EUR bruto (finančna sredstva in storitve v protivrednosti).
 
Rok za oddajo BTPS idejnih pologov je 31. maj 2011. Celotno besedilo razpisa je objavljeno http://www.btps.si/infopage.aspx?info=snovalec&lng=sl.
_______
 
Do 10. maja ostaja odprt tudi razpis za ustvarjalne in inovativne dosežke v turizmu Sejalec 2011. Nanj se lahko prijavite vsi, ki ste turistične novosti uvedli med 1. 1. 2009 in 31. 12. 2010.

Celotna razpisna dokumentacija je na voljo http://www.btps.si/infopage.aspx?info=sejalec.

Vljudno vabljeni k soustvarjanju inovativnega slovenskega turizma!   Za dodatne informacije glede vsebine razpisa in postopka prijave pišite na e-naslovbtps@slovenia.info.