Informacija STO - Predprijave na sejme/borze in workshope za leto 2019

datum: 29.06.2018

kategorija: Intranet novice


 

Informacija STO

Predprijave na sejme/borze in workshope za leto 2019

Naša želja je, da je izbor sejmov/workshopov skladen z vašimi interesi in da v čim večji meri izpolnimo vaša pričakovanja o nastopu na posameznem sejmu/borzi/workshopu.

Zato vas resnično tudi tokrat pozivamo, da vzamete našo prošnjo glede predprijav za sejme/borze in workshope v letu 2019 zelo resno, saj bomo na podlagi vašega interesa, seveda tudi ob upoštevanju strateških usmeritev slovenskega turizma, pripravili ustrezen izbor sejmov/borz in workshopov, ki jih bomo uvrstili v Program dela 2019.

Minimalni pogoj za udeležbo na sejmu/borzi je 14 partnerjev (v kolikor ta prag ne bo dosežen, se sejma/borze žal ne bomo udeležili).

V tabeli je seznam sejmov, ki smo se jih že udeležili v letu 2018. Povečevanje števila sejmov za leto 2019 ni predvideno, v kolikor pa bi se resnično pokazal velik interes za kakšen nov sejem (skladno z zgornjim minimalnim pogojem), bomo seveda preučili možnosti njegove vključitve za leto 2019. Zaradi opaženega večjega interesa za švicarski trg, smo v tabelo vključili nekaj predlogov sejmov v Švici.

Vaš interes vpišite v stolpec I oz. pod INTERES – PODJETJE.
V tabeli smo izbiro kraja izvedbe workshopa pustili prazno in v primeru, da imate željo po organizaciji workshopa v točno določenem kraju, vas prosimo, da le-to pripišete
 
Ob tem bi vas želeli tudi obvestiti, da bo STO izvajanje specializiranih in ostalih partnerskih sejmov v letu 2019 zagotovil v okviru posebnega poziva, o katerem boste pravočasno obveščeni (zato dosedanji partnerski sejmi tudi niso več vključeni v tabelo predprijav za leto 2019).

Nazadnje smo povečali kotizacijo za udeležbo na sejemskem/borznem prostoru leta 2013. Zaradi vsakoletnega večanja stroškov sejemskega/borznega nastopa (vsakoletni višji stroški za najem prostora, tehničnih priključkov, postavitve stojnice, catering storitev….) bomo kotizacijo v letu 2019 zvišali za 10%.

Že sedaj pa vas prosimo, da razmislite in nam, v kolikor je to že možno, sporočite, ali vas zanima prevzem nosilne teme na posameznem sejemskem ali borznem nastopu (kot npr. partner nosilne animacije, opreme stojnice, vsebine tiskovne konference, sprejema za poslovne partnerje, poslovnega zajtrka ipd.) in vsebino te teme. V letu 2019 bo v okviru posameznega sejemskega prostora, z namenom čim bolj učinkovitega in kakovostnega izvajanja sestankov ter celotne optimizacije sejemskega prostora, možna le ena animacija (ne več dve, kot je bila praksa v preteklosti in kjer je dopuščal prostor), zato še toliko bolj pohitite s prijavo teme.

Prosimo vas, da nam izpolnjeno tabelo vrnete najkasneje do petka, 13.7.2018, na elektronski naslov: fairs@slovenia.info 

Istočasno vas ponovno obveščamo, da smo na naših poslovnih straneh pred časom objavili prijavnice za jesenske sejemske in borzne nastope 2018, zato nikar ne čakajte s prijavo, saj se mesta polnijo.